Daniel Opriţa: „E inadmisibil să ne bată o echipă de Liga a IV-a!” (GALERIE FOTO)

Metalul Reşiţa a pierdut ruşinos astăzi, scor 1-3, chiar dacă e vorba despre un meci amical, cu ASU Politehnica Timişoara.

Cu destul de multe modificări în lot faţă de sezonul trecut, Metalul a pierdut pe Stadionul Gloria amicalul susţinut în faţa adevăratei Poli Timişoara, echipa suporterilor alb-violeţi, care evoluează în Liga a IV-a. Rosso-nerii au jucat foarte slab şi i-au dat mai multe motive de nemulţumire antrenorului Daniel Opriţa. Acesta nu este atât de deranjat de scorul final, cât de atitudinea elevilor săi. „Ne-am prezentat foarte rău azi, sunt supărat, sunt la prima înfrângere. Poate că e bine că a venit acum, sper să învăţăm din greşeli. Suntem într-o perioadă în care facem câte două antrenamente, e oboseală, dar asta nu e o scuză. E inadmisibil să ne bată o echipă de Liga a IV-a, chiar dacă e o echipă bună, bine organizată, experimentată. Nu-mi pică bine!”, a declarat Opriţa.

Tehnicianul din Valea Domanului a spus la finele acestui test că vor urma şi alte modificări în lot. E sigur că vor mai pleca jucători, dar nu ştie dacă va mai veni cineva. „Sunt jucători pe care i-am urmărit, de unii m-am convins, voi renunţa la ei şi o să rămânem cu un lot de 22-24 de jucători. Sunt jucători care au plecat, dar eu nu mă plâng, nu cred că e un lot mai subţire decât sezonul trecut. Eu am încredere în băieţi şi la startul campionatului eu sper să fim în forma cea mai bună. Nu e neapărat o dramă că am pierdut azi cu Timişoara, dar atitudinea lor m-a nemulţumit. Nu au alergat, nu s-au bătut, au tratat jocul ca pe unul uşor, nu s-au concetrat şi o echipă care a jucat foarte bine pe contraatac ne-a taxat. Am dominat, am avut ocazii, dar nu am marcat. Ei ne-au prins pe contraatac şi ne-au taxat. De plecat mai pleacă, dacă mai vin, e important să vină jucători buni”, a mai spus Opriţa. O nouă şansă pentru a evalua lotul de jucători va avea vineri, când rosso-nerii vor juca, de la ora 11, tot în Govândari, cu Metalul Oţelu Roşu, echipă proaspăt revenită în Liga a III-a.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645887617196″]

Comments

  1. vasi says:

    Rusine.Luati-va si plecati cu tot cu Oprita.Asa ceva nu s-a intamplat in istoria Metalului sa ne bata o echipa de liga 4.