Danemarca 2.00 și Italia 1.57 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru meciurile din cadrul EURO de astăzi, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Țara Galilor – Danemarca (ora 19:00) cota 2.00

Țara Galilor și Danemarca dau startul optimilor EURO 2020 în această seară de la 19:00 pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam. Cele două formații nu au avut deloc un parcurs ușor în grupele din care au făcut parte.

Dacă galezii au fost din prima până-n ultima etapă din grupe pe poziția secundă, nu putem spune același lucru despre danezi, care după primele două etape aveau 0 puncte și abia în ultima rundă au reușit o partidă excelentă contra Rusiei care le-a asigurat calificarea în optimi.

După parcursul plin de probleme de la acest EURO, Danemarca pare că și-a regăsit forma după prestația excelentă contra Rusiei și vor ataca din postura de favoriți în această seară contra Țării Galilor.

Italia – Austria (ora 22:00) cota 1.57

Duel între vecine de la ora 22:00 pe Wembley, unde Italia pornește din postura de favorită contra Austriei.

Squadra Azzurra vine după o serie extraordinară de 11 partide consecutive cu victorie fără să primească gol, dintre care ultimele trei au fost în grupa de la EURO. Pe lângă acest uimitor record, gruparea antrenată de Roberto Mancini nu a mai pierdut o partidă contra Austriei din 1960.

Din punct de vedere al problemelor de lot, ambele formații vor avea probabil câte două piese lipsă. La italieni Florenzi și Chiellini iar la austrieci Lazaro și Hinteregger, toți cu accidentări musculare.

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.