Dan Stan, răpus de coronavirus! Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin s-a stins în această dimineață

A contractat virusul în a doua jumătate a lunii noiembrie, iar boala a evoluat rapid, afectându-i serios plămânii. Organismul lui Dan Stan a cedat în această dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

În vârstă de 57 de ani, Dan Stan s-a stins din viață în această dimineață, la ora 4.30, în Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde era tratat de COVID-19. A fost depistat pozitiv în urmă cu mai bine de trei săptămâni, fiind internat în Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Pentru că starea de sănătate s-a înrăutățit, fostul subsecretar de stat al Ministerului de Interne a fost transferat la „Victor Babeș”“. Se pare că vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin suferea și de o afecțiune mai veche la plămânul stâng, ceea ce i-a agravat și mai mult boala.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, cel care l-a numit subsecretar de stat, spune că Dan Stan i-a fost un real partener pe parcursul stării de urgență. Pe pagina sa de Facebook, ministrul Vela a postat mesajul:

leader board 728 x 90 px

„Din păcate, astăzi nu pot să vă salut cu «Bună dimineața!» Pentru că sunt foarte trist și am acel sentiment de gol în suflet, pe care îl ai atunci când pierzi pe cineva drag.

Un prieten, un camarad, un om special, un adevărat român și patriot ne-a părăsit și s-a ridicat la Cer!

Avocatul Dan Stan, un profesionist desăvârșit, liberal și prieten vechi, un caracter deosebit, de o corectitudine rară, un OM care a fost mereu aproape de oameni și nevoile lor a plecat…”

Dumnezeu să îl odihnească în pace!