Dan Barna s-a pronunțat: oamenii din Banatul de Munte sunt dornici de schimbare

untitled design set 970x90 px

Alianța USR-PLUS promite o dezvoltare a organizațiilor locale în județul Caraș-Severin. Candidatul la funcția de președinte al României, Dan Barna, prezent în Banat, la Reșița și mai apoi la Băile Herculane, promite înființarea unei filiale și în stațiunea de pe Valea Cernei.

Candidatul Dan Barna spune că este de peste o lună în vizită prin întreaga țară, iar în Banatul de Munte a găsit o atmosferă deschisă și o dorință exprimată de oameni de a se schimba lucrurile.

Trebuie transmisă o direcție și încredere pentru o Românie Europeană și o Românie în care să vrem să trăim fericiți. De fapt, noi am renunțat la dreptul de a fi fericiți la noi în țară. Eu lupt cu acea resemnare că în România nu se poate. Și peste tot pe unde merg întâlnesc oameni de toate vârstele care nu au mai stat după Stat, ci au început să facă lucruri ca să arate că de fapt se poate. Și astfel de proiecte trebuie promovate și încurajate și de presă, și de comunitate, și de noi, de mediul politic, pentru că în momentul în care ai 1, 2, 5 oameni care-ți fac lucruri în comunitatea ta și încep și reabilitează o clădire și mai apoi fac întâlniri comunitare și fac un buget participativ… de exemplu, am făcut asta la Sibiu, în care cetățenii propun proiecte, se votează, 5% din bugetul orașului merge pe proiectele dorite de cetățeni. Toate acestea arată că dacă oamenii se implică, pot să-și facă viața mai bună în comunitatea lor”, spune candidatul USR-PLUS.

Dan Barna a fost impresionat să vadă că există filială USR-PLUS la Topleț și l-a rugat pe președintele acesteia să se ocupe de înființarea organizației și la Băile Herculane.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/