Dan Barna: „În Reșița, voluntarii au adoptat câte un salon. Cetățenii să-și reabiliteze spitalele e un lucru lăudabil, dar de neacceptat!”

Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a anunțat, cu ocazia vizitei sale la Reșița, depășirea numărului de semnături de susținere de care avea nevoie în Caraș-Severin ca să intre oficial în cursa pentru Cotroceni. Barna a criticat situația din Spitalul Județean și a prezentat cifrele unui adevărat dezastru!

Primit cu entuziasm la Timișoara, unde USR PLUS reprezintă astăzi principala forță politică, Dan Barna s-a bucurat de o susținere poate surprinzător de mare și la Reșița. Și nu numai din partea tinerilor, segmentul preponderent al simpatizanților USR PLUS! „Sunt om politic doar de trei ani, până atunci eu am fost antreprenor, timp de 20 de ani am realizat proiecte în întreaga țară, am ajutat oamenii să-și transforme visurile în proiecte și i-am sprijinit să obțină finanțări. În perioada aceea în care m-am ocupat de proiecte am trecut de mai multe ori prin Reșița”, li s-a prezentat candidatul USR PLUS reșițenilor.

Barna a ținut să sublinieze că liderii județeni ai alianței și-au făcut excelent treaba în această perioadă de precampanie electorală, că sunt deja peste 3.000 de semnături strânse la nivel de județ, ceea ce înseamnă că obiectivul e deja atins. A expus mai departe câteva din lucrurile pe care președintele Barna și alianța USR PLUS, odată venită la guvernare, le-ar pune la punct, în momentul de față România aflându-se într-un moment critic.

„Știu că aici, în Caraș-Severin, există un spirit civic solid. Ca peste tot, oamenii îmi spun că e nevoie de o schimbare, o schimbare care trebuie să se întâmple acum. România trebuie să devină o țară în care românii să vrea să trăiască. Astăzi, jumătate din tinerii de liceu vor să plece din țară. Jumătate! Trebuie să schimbăm România acum! Statul nu mai funcționează. La București, două doamne extraordinare construiesc un spital din donații. Aici, în Reșița, voluntarii au adoptat câte un salon. E lăudabil, e remarcabil, dar cetățenii să-și reabiliteze spitalele nu e de acceptat în condițiile în care plătim taxe și impozite importante tocmai pentru ca statul să asigure aceste servicii de siguranță pe stradă, de spitale curate și funcționale, de sistem de educație. Toate acestea nu se mai întâmplă astăzi în România”, a declarat Dan Barna.

Candidatul USR PLUS a dezvăluit și câteva din măsurile imediate pe care alianța le va lua dacă va prelua guvernarea: investiții în marea infrastructură și reducerea impozitării pe muncă pentru tineri. „La finalul acestei luni intenționăm să depunem moțiunea de cenzură, să scăpăm de guvernarea iresponsabilă a doamnei Dăncilă. Noi putem schimba ideea de resemnare, ideea că oamenii serioși nu fac politică”, a mai punctat Barna.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/