Dan Alexa vine să joace pentru Caransebeș!

Cel mai mare produs al fotbalului caransebeșean din ultimii ani, Dan Alexa se întoarce în fiecare an de sărbători acasă. Și de această dată a dorit să-l salute pe unul dintre prietenii dragi, nimeni altul decât primarul Felix Borcean.

În biroul edilului, iubitor de fotbal Dan Alexa a declarat că va mai lăsa Chiajna din când în când și va veni să joace pentru Caransebeș, pentru că are de gând, chiar din sezon de iarnă să se legitimeze la liderul Ligii a IV-a din Caraș-Severin, Viitorul Caransebeș.

„Vin cu drag la Caransebeș, aici unde am început carierea de fotbalist mai întâi antrenat de nea Matei și după de dl Peica. îmi aduc aminte cu drag de stadioanele pline de pe vremea când avea fiecare fabrică echipa ei. Acum antrenorii care știu să atragă copii spre sport sunt puțini, trebuie să ai ceva special să-i faci pe cei mici și chiar pe fotbaliștii profesioniști să-și întoarcă privirea de la tablete, telefoane și jocuri”, a menționat Dan Alexa, care a mai adăugat că fotbalistul zilelor noastre este mult mai serios, dar din păcate și-a pierdut pasiunea.felix și alexa

La rândul său, primarul Felix Borcean a menționat că școala are un rol important, dar și educația pe care o primesc de la părinți pentru ca cei mici să îmbrățișeze sportul de performanță și să practice un anumit sport cu pasiune. Felix Borcean a mai declarat că se bucură de vizita vechiului său prieten și cine știe… poate vor iniția un proiect pentru comunitate, dar până atunci cu siguranță caransebeșenii se vor bucura să-l vadă pe teren alături de foști colegi și prieteni la ”Viitorul Caransebeș”, cu siguranță va fi un aflux de spectatori la meciurile la care va fi prezent Dan Alexa, care zilele trecute a ajuns la o înțelegere cu Concordia Chiajna.