Dacian Cioloș are încredere în Plujar și Toma. „Au un plan prin care să putem pune în valoare resursele pe care județul Caraș-Severin și Reșița le au”

Prezent la Reșița, Dacian Cioloș – copreședinte USR-PLUS, a declarat că are încredere în echipa care a fost propusă pentru candidaturile de la Primăria Reșița și pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin: Daniel Toma și Andrei Plujar.

Candidații pe care Alianța USR-PLUS îi propune pentru alegerile locale din 27 septembrie sunt oameni capabili să facă proiecte în beneficiul cărășenilor, este de părere Dacian Cioloș. Aceștia sunt oameni care și-au făcut deja cariere în sectorul privat, sunt oameni care cunosc locurile în care candidează, oameni care au experiență de management și care pot să propună astfel de proiecte. Cioloș a făcut referire la candidatul la funcția de primar al municipiului Reșița, Daniel Toma, și la candidatul pentru președinția Consiliului Județean, Andrei Plujar.

„Sunt oameni cu experiență în mediul privat, care vin cu echipă în fața dumneavoastră și care își propune nu doar să transparentizeze ceea ce se întâmplă în administrația publică locală, dar își propune să vină cu proiecte care să pună în valoare resursele naturale de aici, care să atragă investitori. De câți ani de zile vorbim de Băile Herculane? Băile Herculane cu care ne lăudăm doar cu ceea ce a fost în trecut, pe vremea Imperiului și un pic pe vremea Comunismului. Din păcate, autoritățile au făcut foarte puține. Eu știu organizații nonguvernamentale, tineri arhitecți care au creat o organizație non-guvernamentală la Băile Herculane ca să salveze Băile Neptun de la degradare totală. Pentru că acolo sunt blocate proiectele de investiții din cauza neclarității proprietății asupra unor clădiri, asupra unor terenuri și uite așa anii trec și nu se întâmplă nimic. Andrei Plujar la președinția Consiliului Județean este un om care cunoaște și mediul de afaceri, e un om care cunoaște și mediul rural, care activează deja și în mediul rural și în agricultură, cunoaște potențialul regiunii de aici și va fi în măsură, împreună cu echipa, să implementeze un proiect pentru județ.”, este de părere europarlamentarul Dacian Cioloș.

Tot în termeni laudativi a vorbit și despre candidatul alianței la Primăria Municipiului Reșița, Daniel Toma. Cioloș consideră că acesta va face echipă bună cu Andrei Plujar și i-a îndemnat pe cărășeni să-i voteze cu încredere în 27 septembrie.

„Toma, candidat la Primăria Reșița, este un om cu studii în administrația publică, care la fel știe ce e de făcut aici. În 27 septembrie vă așteptăm la vot, vă așteptăm ca să votați candidații Alianței USR-PLUS care vin nu doar cu dorința de a transparentiza și de a scoate la lumină ceea ce se întâmplă în administrația publică, dar vin și cu un plan prin care să putem pune în valoare resursele pe care județul Caraș-Severin și Reșița le au.”, a mai declarat Cioloș.

De asemenea, Cioloș i-a asigurat pe cei doi candidați că vor avea sprijinul său, dar și pe cel al colegilor săi europarlamentari și tot sprijinul celor care se vor implica în Guvern și în Parlament după alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an.

(E)