Dacă e weekend, e Casa Bănăţeană

Restaurantul situat la ieşirea din Reşiţa spre Văliug dă tonul distracţiei cu o seară pe gustul iubitorilor de muzică populară şi de petrecere. Dacă nu aţi apucat să vă rezervaţi un loc la Seara Bănăţeană, nu vă faceţi griji, distracţia continuă şi sâmbătă.

Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţii fideli, restaurantul Casa Bănăţeană a rezervat şi săptămâna aceasta serile de weekend muzicii de calitate. Soliştii Alma Florea, Gabriel Micu şi Claudiu Marian, împreună cu formaţia, îi aşteaptă în această seară pe cei care vor să încheie bine o săptămână de muncă. Distracţia începe la ora 21.00 şi ar fi bine să fiţi punctuali, dacă vreţi să mai prindeţi loc la masă şi pe ringul de dans.

Pentru ca petrecerea să fie completă, artiştii din bucătărie vor pune savoare în fiecare farfurie. Mâncarea tradiţională va fi, fără îndoială, pe placul celor mai pretenţioşi gurmanzi, preparatele inspirate din bucătăria internaţională sunt alegerea potrivită pentru gusturile rafinate, iar cei care doresc doar să-şi potolească foamea, o pot face comandând cea mai bună pizza din oraş, singura coaptă pe vatră, în cuptor cu lemne. La desert, optaţi cu încredere pentru specialitatea casei şi alegeţi papanaşii moi, scăldaţi în smântănâ şi garnisiţi cu dulceaţă. Iar pentru ca buna-dispoziţiesă fie garantată, nu trebuie să lipsească de pe masă vinul alb sau roşu la carafă.

Cum la toate acestea se adaugă personalul amabil şi ambianţa discretă, cu siguranţă veţi dori să reveniţi cât mai repede. Dar asta nu e o problemă. O puteţi lua de la capăt sâmbătă seara, începând cu aceeaşi oră.

Restaurantul Casa Bănăţeană este situat la cinci minute de ieşirea din Reşiţa spre Văliug, pe partea dreaptă, în apropierea Cantonului Silvic Minda.