„Dacă nu era Dunca la Consiliul Județean nu s-ar fi făcut un nou spital județean!”

dunca popa

Nelu Popa n-ar fi reușit să ridice de la zero un spital în Reșița dacă la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin s-ar fi aflat reprezentantul altui partid decât PNL!

Senatorul Marcel Vela susține că Romeo Dunca este garanția că primarul Reșiței va reuși să construiască un noul spital județean în Caraș-Severin. În primul rând, explică liderul liberal, Dunca este un om cu viziune, un om care gândește exact cum o face și Nelu Popa. În al doilea rând, cei doi sunt prieteni și membri ai aceleiași formațiuni politice, ca atare, au toate motivele să conlucreze pentru dezvoltarea județului. Lucru care nu s-a prea întâmplat până acum, culorile politice diferite ale primarului Reșiței și președintelui Consiliului Județean din mandatele precedente generând mai degrabă competiție. Adică, și-au pus mai multe bețe-n roate unul altuia, spre deosebire de acum, când tandemul Popa – Dunca e preocupat de proiecte de mare anvergură.

„Fie că vorbim despre noul spital județean, de Marila sau domeniul schiabil Semenic, e viziunea unor aleși locali și județeni. Dacă nu erau aleși cu viziune, gestionau ce aveau. La Consiliul Județean sunt proiecte care vor fi de bun augur pentru Caraș-Severin. Cred că și în 2022 se vor vedea câteva realizări concrete pe care cetățenii le vor aprecia. Spectacolul din Consiliul Județean face parte din sarea și piperul administrației publice, dar importante sunt lucrurile care rămân în urmă. (…) Dacă nu era Dunca la Consiliul Județean nu s-a r fi făcut acest spital județean nou dintr-o invidie politică!”, a comentat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Prezent la Express Live, senatorul liberal și-a luat și un angajament în fața cărășenilor. Acela că se va implica pentru ca noul spital județean de la Reșița să fie finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în care, deocamdată, nu a încăput proiectul pentru care insistă atât Popa și Dunca. „Vă asigur că fiecare deputat sau senator își dorește acest spital. Noi suntem trecători în viață și în politică, acest spital va rămâne pentru viitorul regiunii. Nu cred că există un parlamentar sănătos la cap, indiferent de partid, care să nu dorească un spital. Acest spital este pe un drum care nu poate fi decât înainte. Am încredere în toți parlamentarii, indiferent de partid, că vor susține acest proiect!”, a răspuns Vela provocării Express de Banat.

banner 970 x 250