O reșițeancă, în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială

gala asistenta buna

„Zilele Asistenței Sociale” este denumirea evenimentului marcat anual de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România. Anul acesta va fi marcat în 15 martie, la Ateneul Român din București, printr-o gală a excelenței. Vor participa cei mai merituoși asistenți sociali din România, instituții guvernamentale și neguvernamentale, personalități și jurnaliști implicați în campanii sociale.

„Ediția 2022 va aduce în prim-plan asistenți sociali sau personalități care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, comunitate şi beneficiarii pe care i-au deservit în timpul uneia dintre cele mai dificile perioade pandemice 2020 – 2021.”, precizează Lavinia Elisabeta Popp, președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România – filiala Caraș-Severin.

Județul Caraș-Severin a promovat și în acest an excelența în asistență socială, prin participarea cu nominalizări la categoria asistenți sociali. După parcurgerea etapei de preselecție și jurizare, comunitatea din Banatul de munte va fi reprezentată la evenimentul de la Ateneul Român din București de Oana-Lavinia Filip, asistent social în cadrul Asociației medicale „Sfinții Cosma și Damian” din Reșița.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Președintele filialei cărășene a CNASR o felicită pe această cale pe finalistă, cea care, de-a lungul anilor, s-a implicat în diverse proiecte științifice și comunitare. „O felicităm pe finalista Oana-Lavinia Filip pentru rezultatele remarcabile în munca cu copiii care provin din familii vulnerabile, pentru efortul depus în obținerea titlului de doctor în Sociologie al Școlii Doctorale de Filosofie, Sociologie și Științe Politice din cadrul Universității de Vest Timișoara.”, transmite Lavinia Elisabeta Popp.

banner 970 x 250