„Dacă nu ar fi penibili, ar fi de râs! PSD va câștiga alegerile europarlamentare în Caraș-Severin!”

Senatorul PSD de Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță, râde pur și simplu de sondajul făcut la comanda PNL și de rezultatele pe care liberalii cărășeni le-au anunțat cu mare entuziasm, rezultate pe baza cărora s-au proclamat deja câștigători la toate scrutinele ce urmează anul acesta și în 2020.

Parlamentarul social-democrat îi ia peste picior pe liberali și anunță că opțiunea de vot a cărășenilor nu s-a schimbat cu nimic față de momentul alegerilor parlamentare din 2016. „Am văzut «celebrul» sondaj al celor de la PNL Caraș-Severin. Ei se încadrează în categoria «personajelor» politice care, atunci când cred că văd luminiţa de la capătul tunelului, aleargă şi mai cumpără tunel. Dacă nu ar fi penibili, ar fi de râs! Să stea liniștiți, PSD va câștiga alegerile europarlamentare în Caraș-Severin!”, a comentat Ionuț Chisăliță.

În această perioadă, PSD Caraș-Severin se află în proces de alegeri pentru a-și desemna noua conducere, președintele organizației și membrii Biroului Politic Județean. „Am fost în această perioadă împreună cu Luminița Jivan, președintele interimar al organizației, în teritoriu. Am avut câteva obiective, pe de-o parte, discuțiile au vizat pregătirea organizatorică din perspectiva alegerilor europarlamentare, iar pe de altă parte, primarii și consilierii locali au discutat cu doamna președinte situația proiectelor pe care le au, cu atât mai mult cu cât și în perioada când nu era președinte, Luminița Jivan a sprijinit cu succes primarii în demersul lor! Alegerile interne vor definitiva această continuitate, Luminița Jivan fiind din punctul meu de vedere persoana cea mai potrivită să conducă organizația județeană!”, a mai declarat senatorul PSD.

Alegerile interne în filiala județeană PSD vor avea loc în 2 martie.