Dacă mai şi omora pe careva, pachetul era complet!

După o urmărire ca-n filme, ca-n filmele c-un prost, poliţiştii rutieri din Reşiţa au pus mâna pe un tânăr care comisese mai multe infracţiuni în doar câteva minute!

După miezul nopţii de 22/23 martie 2018, la ora 1.25, polițiștii rutieri care acționau în municipiul Reșița au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism  care circula pe Strada Castanilor, din direcția Cartierului Muncitoresc către Stavila. Ce a urmat ne povestesc poliţiştii.

„Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul echipajului de poliție, procedându-se la urmărirea acestuia până la intersecția cu str. Pavel Chinezu, unde a pierdut controlul volanului și a lovit imobilul cu nr. 103, după care a abandonat autoturismul și a fugit, fiind prins în fața sediului ISU Semenic. A fost identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Reșița, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto-moto“, informează reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Cât despre imobilul în care a intrat şoferul neşofer cu maşina, poliţia ne lasă să înţelegem că nu mai e treaba ei.