„Dacă domnul Dunca vrea să doneze ceva, poate să doneze acum, nu când ajunge președinte al Consiliului Județean!“

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Prezent în redacția Express de Banat, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin și, în același timp, președinte al PMP, Ionuț Popovici, a fost întrebat ce va oferi județului în situația în care va fi ales președinte al Consiliului Județean. Întrebarea a fost pusă în contextul în care Romeo Dunca, candidatul PNL la CJ, spunea că este dispus, în caz de succes în alegeri, să ofere Caraș-Severinului proiectul său de pe Muntele Mic.

„Vă rog, nu suntem copii, cum ne cred unii. Dacă domnul Dunca vrea să doneze ceva, poate să doneze acum, nu trebuie să doneze condiționat de funcția de președinte al Consiliului Județean. Mâine poate să meargă la notar și să spună domne: «Domnule, eu iubesc Caraș-Severinul, deși nu sunt nici măcar din Timiș, ci din Maramureș, dar am venit în Timiș, iar acum am zis că e bine să fiu și în Caraș-Severin și vreau să donez investiția mea pentru că eu aici vreau să trăiesc toată viața. Nu îl oprește nimeni să facă chestia asta, sincer. Dar acum nu trebuie să condiționăm. Că eu dacă ies, donez. Deja când pui pe dacă în față e o problemă. Da, crezi, iubești Caraș Severinul,  fă-o! Nu condiționat că e o porcărie, ăsta e un teatru ieftin“, a ținut să remarce ironic președintele PMP Caraș-Severin.

Omul de afaceri a fost luat în tărbacă și în privința episodului de la Oțelu Roșu, când acesta a intervenit cu elicopterul său pentru a scoate câțiva oameni dintr-o zonă inudată. „Iar în chestia cu elicopterul, apreciez implicarea dumnealui, dar nu mi se pare în regulă să ieși în presă și să spui: «Elicopterele ministerelor nu au putut decola și am apelat la un privat». Băi omule, păi pui în derizoriu instituția asta. Păi cum adică, elicopterele MAI nu pot decola și vine un elicopter civil, nu unul militar, și salvează oamenii. Mai omule, lasă-mă în pace. Repet, poate că eu interpretez greșit. Gestul e unul cât se poate de nobil și bravo că a făcut, a făcut pe banii lui, a făcut pe combustibilul lui, pe elicopterul domnului Dunca, pe timpul lui, bravo lui, nu pot să contest acest lucru. Dar eu cred că are și o anumită doză de politică infantilă, aș putea spune. Toată lumea era uluită. Băi frate, elicopterele ministerului trebuie să fie pregătite pentru astfel de situații. Păi dacă nu în astfel de situații intervin, atunci când? Așteptăm să ne atace rușii sau ce?!“, s-a întrebat candidatul PMP la șefia Consiliului Județean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/