Adrian Popescu: „Statul primeşte sume fabuloase din salariul angajatului şi nu este capabil să ofere un test gratuit! Este inadmisibil!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Adrian Popescu, candidatul ALDE la Primăria Timişoara, se arată extrem de dezamăgit de actuala guvernare. Acesta spune că incompetenţa este la cel mai înalt nvel şi face referire la faptul că statul nu este în stare să ofere teste COVID gratuit.  

Popescu sancţionează în termeni duri faptul că românii sunt nevoiţi să-şi facă testul cu bani din propriul buzunar. „Incompetența este la nivel înalt și e grav. Într-o țară în care angajații plătesc extrem de mult asigurarea dreptului la sănătate și sunt obligați să își facă testul Covid pe proprii bani, la privat, este clar că ceva nu funcționează. Lunar, statul primește sume fabuloase din salariul angajatului și nu este capabil să ofere un test gratuit (măcar per persoană). Este inadmisibil!”, a precizat Adrian Popescu.

Avocatul subliniază că haosul nu este generat de virus, ci de oamenii incompetenți cu funcții înalte, care nici măcar nu au luat în considerare o posibilă decontare în urma efectuării testului. „Oamenii merg la spitalele private în vederea efectuării testului și de vreo posibilă decontare ulterioară nici nu s-a discutat în Guvern. Îmi doresc să se realizeze incompetența. Îmi doresc ca  drepturile omului să fie respectate, nu batjocorite! Și ca mine, multe alte persoane”, a punctat candidatul ALDE la Primăria Timişoara.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/