Cursuri suspendate în 9 unități de învățământ din Caraș-Severin din cauza coronavirusului

Mai multe clase din 9 școli și licee cărășene și-au suspendat orele față în față după apariția unor cazuri de COVID-19. Dacă pentru unii elevi măsura expiră mâine, alții vor face cursuri online până la finalul lunii. În total, la nivelul județului Caraș-Severin sunt în scenariul roșu 10 unități de învățământ săptămâna aceasta. 

A scăzut numărul unităților de învățământ din Caraș-Severin care sunt în scenariul roșu față de săptămâna trecută. Acum, incidența cazurilor de COVID-19 mai obligă respectarea acestui scenariu în 10 școli și grădinițe:

În 9 școli și licee s-a decis suspendarea cursurilor față în față din cauza îmbolnăvirilor în rândul elevilor sau al cadrelor didactice:

1000x100 casa brutarului

Conform situației aprobate la finalul săptămânii trecute, în perioada 15-19 martie se vor afla în scenariul galben 178 de unități de învățământ din Caraș-Severin (cu 36 mai multe față de săptămâna anterioară), iar 221 vor fi în scenariul verde. O nouă decizie în privința scenariilor care se vor aplica în mediul școlar cărășean se va lua vineri și va fi valabilă începând de luni, 22 martie.