Cursuri gratuite pentru copiii pasionaţi de tenis din Moldova Nouă

Veste bună pentru tinerii din orașul de la malul Dunării! Dacă, până mai ieri, atingerea nivelului de performanță al marilor tenismeni precum: Maria Sharapova, Simona Halep, Novak Djokovic, Rafael Nadal etc. , era doar un vis, mai ales în lipsa unei locații special amenajate pentru desfășurarea antrenamentelor, astăzi, lucrurile stau cu totul diferit. Moldova Nouă dispune de un teren de tenis de câmp modern, copiii urmând să beneficieze în scurt timp și de personal specializat care să-i ghideze în drumul spre glorie.

După ce a reușit să ducă la finalitate proiectul „Lucrări de întreținere și amenajare a terenului de tenis de lângă Spitalul Orășenesc Moldova Nouă”, administrația publică locală din orașul aparținător Clisurii Dunării vine cu o nouă surpriză pentru micuții pasionați de această ramură a sportului: tenisul. Începând cu data de 22 septembrie, în mâinile profesorului Linda Stiegelbauer vor sta atât reactivarea tenisului de câmp în Moldova Nouă, cât mai ales instruirea tinerilor în cadrul acestui sport extrem de elegant, definit de către viitorul antrenor ca fiind combinația perfectă între atletism, artă, putere, stil și gândire.

În atenția părinților care vor dori să își înscrie copiii la cursurile de pregătire, iată numărul de contact care poate fi apelat: 0766 402 961 (prof. Constantin Stamatoiu).

leader board 728 x 90 px

Primul curs de pregătire e programat să aibă loc marți, 22 septembrie, ora 16.00 – teren tenis Policlinică, curs la care cei mici se vor prezenta în ținută sport.

Printre beneficiarii acestui demers gratuit se numără fetele și băieții, cu vârste cuprinse între 7-12 ani.

(E).