Cursuri gratuite pentru 20 de persoane fără loc de muncă, dar care vor să înceapă o afacere în domeniul transfrontalier

CCIAT anunță reluarea sesiunilor de instruire gratuită în cadrul proiectului transfrontalier destinat pieței muncii. 20 de persoane care nu au loc de muncă sau se află în căutarea unuia au șansa să se înscrie în proiectul „Să valorificăm piața muncii din Banat prin nevoi realiste” și să învețe să pună bazele propriei afaceri în domeniu. 

Astfel, în perioada 15-19 iulie, au loc cursuri pentru persoane care doresc să își înființeze propria afacere. Cursurile se desfășoară patru ore pe zi, între orele 10.00 – 15.00. Sunt disponibile 20 de locuri și se va vorbi despre: idei de afaceri cu potențial, profilul angajatului, afaceri „verzi”, planificarea profitabilă a afacerilor, finanțarea afacerii prin planificarea bugetului, atragerea de investitori și fonduri pentru start up-uri, ce presupune deschiderea unei afaceri în zona transfrontalieră, sănătatea și siguranța la locul de muncă, despre promovarea afacerii în toate mediile și construirea unei comunități sociale prin profiluri sociale de tip LinkedIn, Youtube, Facebook, website și despre cultura din zona transfrontalieră, despre competențe sociale și culturale ale antreprenorilor.

Cursurile au loc la Universitatea Politehnica Timișoara, la Facultatea de Management în Producție și Transport, de pe strada Remus., iar cursurile se țin cu respectarea măsurilor de protecție și de distanțare socială. Pentru informații suplimentare puteți apela numărul 0372.185.285 sau să trimiteți un e-mail la: rcolban@cciat.ro.