Cursuri de specializare pentru atragerea turiștilor în Clisura Dunării

Asociația „Dunărea” Moldova Nouă vine în sprijinul oamenilor de afaceri din Clisura Dunării hotărâți să investească pe segmentul turistic. Președintele ONG-ului, Corneliu Martin, consideră că specializarea agenților economici în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite reprezintă de fapt garantul succesului pe latura industriei ospitalității.

După o cercetare îndeaproape vizavi de ceea ce lipsește în cadrul structurilor de cazare din Clisura Dunării pentru fidelizarea fără echivoc a turiștilor, ONG-ul din Moldova Nouă a hotărât să organizeze un curs care vizează obținerea certificatului de administrator de pensiune de către toți oamenii de afaceri din zonă care au hotărât să investească în turism.

„Certificatul de administrator de pensiune este indispensabil oricărei unități de cazare din Clisura Dunării. El va ajuta enorm în creșterea calității serviciilor oferite, cursanții fiind instruiți cum să-l primească pe turist, cum să-l atragă etc. Cursul de calificare este autorizat și acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Cercetării, CNFPA, ANC și este recunoscut în Uniunea Europeană”, a explicat Corneliu Martin, președintele Asociației „Dunărea” Moldova Nouă.

expresb 1000x100

Referitor la perioada de desfășurare a cursului, precum și costurile pe care le implică o astfel de pregătire, reprezentantul ONG-ului a ținut să detalieze: „Cursul este programat să se desfășoare pe o perioadă de șase luni, costurile fiind accesibile fiecărui buzunar. Ba mai mult, cursanții pot achita întreaga sumă în două-trei tranșe pe parcursul lunilor de pregătire. Instruirea cursanților se va face de către lectori acreditați din Reșița la sediul asociației noastre de la Centrul de Afaceri. Deja avem câteva persoane înscrise să participe la acest curs. În momentul în care vom întruni numărul de 15 cursanți, atunci putem începe predarea bagajului de cunoștințe necesar”.

Mai multe detalii despre acest curs pot fi obținute la numărul de telefon: 0752 387 568.

Sursa foto principal: Facebook.

1000 x 200 gif