Cu PSD și Pro România pentru încă un mandat. „Mergem împreună pentru bunăstarea locuitorilor din comună”

Superiori numeric, edilii social-democrați au conștientizat la timp cât de iluzorii sunt ofertele partidelor care încearcă să îi racoleze, motiv pentru care au spus „pas” trădării, majoritatea alegând să lupte pentru încă un mandat tot alături de formațiunea care i-a sprijinit în 2016. Este și cazul comunei Pojejena.

În ciuda faptului că a circulat informația conform căreia actualul primar al comunei din Clisura Dunării, Mira Radovancovici, e gata să părăsească PSD pentru a face pasul spre tabăra liberală, șefa administrației publice locale din Pojejena nu a confirmat suspiciunile: „Nu vreau să mai comentez și nici nu mai vreau să aud de fel și fel de scenarii care m-au avut în prim-plan. Voi merge înainte pentru încă un mandat, tot din partea formațiunii politice din care fac parte”.

În urmă cu ceva timp, Radovancovici nu vedea rostul pactului politic cu Pro România în localitatea pe care o conduce, însă și-a dat seama că împreună cele două partide pot face și mai mult pentru comunitate.

„Mergem împreună pentru bunăstarea locuitorilor din comună. Oamenii așteaptă sprijin și soluții, ceea ce-nseamnă că asta trebuie livrat. În niciun caz, electoratul nu-și dorește să fie spectatorul unui circ mediatic, întrucât asta nu ajută cu nimic. Noi trebuie să le rezolvăm problemele! În acest scop suntem aici.”, a ținut să clarifice Mira Radovancovici, primarul comunei Pojejena.

Sursa foto principal: sibiu100.ro.