Cursuri acreditate oferite de CCIAT în domeniile de mediu și business

explo 1000x200

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiş organizează două noi serii de cursuri avizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, desigur, cu respectarea măsurilor de distanțare socială. Calificările sunt pentru funcțiile de responsabil de mediu și agent imobiliar.

Despre cursuri și participare

În serii de 10 persoane, cursurile au loc astfel:

tmc 640
  • Pentru RESPONSABIL DE MEDIU, cursurile au loc în perioada 29 iunie-8 iulie, cu program de luni și până vineri între orele 17:00 şi 21:00. Taxă de participare este de 1.000 lei și puteți beneficia de reducere de 10% dacă sunteți membru CCIAT și 20% dacă sunteți în statutul de șomer. Cursul se adresează tuturor celor interesați să gestioneze procese de mediu, dar și agenților economici care generează deșeuri. Cursul cuprinde îndrumări în ceea ce privește protejarea mediului, perspective de viitor, management de mediu, monitorizarea factorilor de mediu, audit intern și supravegherea activității pentru prevenirea efectelor provocate de situațiile de urgență.
  • Pentru AGENT IMOBILIAR, perioada de desfășurare a cursurilor este 29 iunie-10 iulie, cu program în zilele lucrătoare între orele 16:00 şi 20:00. Taxa de participare este de 800 lei și beneficiați de reducerile menționate la primul domeniu de lucru. „Unul din avantajele cursului de Agent Imobiliar constă în faptul că atestatul dobândit permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.”, spun cei de la CCIAT.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, iar certificatele obținute ulterior sunt acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări și au recunoaștere națională, fiind emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Informații și înscrieri se pot face direct, la sediul pentru Direcția Formare și Perfecționare Profesională de la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT: camera 117, la numerele telefon: 0720444121, 0256-219172 sau prin e-mail: tavramov@cciat.ro.Informații detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro