Curs gratuit pentru bibliotecarii școlari și profesorii de Limba și Literatura Română

girl studying among books sitting at the desk among books

Casa Corpului Didactic Caraș-Severin derulează, în perioada 28 – 29 aprilie, cursul de formare „Metode calitative de cercetare a publicului bibliotecii școlare focus-grup”.

Aflat în oferta Casei Corpului Didactic în acest an școlar, cursul se adresează bibliotecarilor școlari și profesorilor de Limba și Literatura Română care funcționează în unitățile de învățământ din județul Caraș-Severin. Cursul este gratuit și are o durată de 12 ore.

„Cursul dezvoltă competențe în următoarele direcții: elaborarea de proiecte profesionale cu utilizarea unor principii şi metode cantitative, consacrate în domeniul socio-uman; folosirea limbajului de specialitate adecvat, în domeniul cercetării științifice; rezolvarea în mod realist, cu argumentare teoretică şi practică, a unor situații profesionale uzuale, în vederea soluționării eficiente şi deontologice a acestora.”, explică prof. Ionuț Gârtoi, directorul Casei Corpului Didactic Caraș-Severin.

Cursul se derulează în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, formator fiind lector universitar dr. Maria Micle, cadru universitar în cadrul acestei instituții de învățământ.

Înscrierile se fac până în data de 24 aprilie, pe site-ul Casei Corpului Didactic Caraș-Severin, la următorul link: METODE CALITATIVE DE CERCETARE A PUBLICULUI BIBLIOTECII ȘCOLARE: FOCUS-GRUPUL