Cupa României la padel are loc în premieră la Timișoara

circuitul profesionist de padel la Timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cupa României la padel este cea dintâi competiție profesionistă care reunește cei mai performanți sportivi practicanți ai acestui sport recunoscut oficial în țara noastră de curând.

În acest sfârșit de săptămână, Timișoara devine capitala padelului din România. În lupta pentru titlul național, dar și pentru premiile generoase în bani, în Cupa României la padel intră primi 12 jucătorii/divizie. Este vorba de sportivii cu cele mai multe puncte acumulate pe durata turneelor desfășurate pe parcursul întregului an 2023 în cadrul Circuitului profesionist de padel.

Cupa României la padel se va desfășura între 8 și 10 decembrie, la PADEL CENTER Timișoara (strada Praga nr.6, Dumbrăvița), cea mai mare bază sportivă de padel din vestul țării și singura cu terenuri omologate, furnizate de producătorul oficial pentru World Padel Tour.

Competiția va avea trei divizii de joc (1, 2 și 3) la masculin și o divizie feminină, iar premiile puse în joc însumează 5.100 de euro.

circuitul profesionist de padel

untitled design set 970x90 px

Duminică, după disputarea finalelor Cupei României, vom cunoaște primii campioni naționali la padel, echipe care vor reprezenta țara noastră în competițiile internaționale ce vor urma. Astfel, în zilele în care Timișoara își încheie programul de Capitală Europeană a Culturii, orașul de pe Bega bifează cel mai important eveniment sportiv al anului, care punctează orașul pe harta sportului profesionist românesc.

Meciurile, semifinalele și finalele Cupei vor putea fi urmărite live pe canalul YouTube și pe pagina de Facebook Circuitul Profesionist de Padel.

afiș cupa româniei padel timisoara 2023

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/