Cumpărarea masei lemnoase de la Direcția Silvică Caraș-Severin, doar prin licitație electronică

lemne

Începând din luna august, operatorii economici care achiziționează masă lemnoasă pe picior sau lemn fasonat de la Direcția Silvică Caraș-Severin pot face această operațiune doar prin licitație electronică, pe platforma www.licitatiedssv.ro, anunță reprezentanții instituției.

Dosarele conținând documentele solicitate pentru participarea la licitațiile electronice se vor transmite către Direcția Silvică Caraș-Severin doar prin e-mail, la adresa: dscslicitatii@gmail.com, în format pdf, cu semnătură electronică calificată sau sigiliu electronic calificat.

Pentru participarea la licitație, solicitantul trebuie să depună, până la data organizării preselecției, o cerere de înscriere, cu indicarea identității sale electronice (printr-o adresă de e-mail validă a operatorului economic), precum și documentele prevăzute la art. 21, alin. (5), parafate cu semnătură electronică calificată sau sigiliu electronic calificat, în format electronic, la adresa dscslicitatii@gmail.com, la care se vor transmite ulterior ședinței de preselecție datele de acces pe platforma de licitație (username și parola).

leader board 728 x 90 px

Licitația electronică se desfășoară într-o singură rundă de licitație, conform pașilor descriși în caietul de sarcini, în ordinea loturilor sau partizilor de la ocoalele silvice programate a se licita în ziua respectivă, conform anunțului de licitație. Licitația electronică se închide după ultimul lot sau ultima partidă de la ultimul ocol, precizează reprezentanții Direcției Silvice Caraș-Severin.