Cum va arăta biletul unic de vizitare pentru muzeele din Timișoara? Muzeul de Artă lansează un concurs cu premii surpriză

Muzeul de Artă din Timișoara lansează un concurs de design la finalul căruia va fi aleasă grafica biletului unic pentru vizitarea muzeelor din orașul de pe Bega. Concursul este deschis până în 1 iunie. 

Consiliul Județean Timiș vrea să introducă biletul unic de vizitare în muzeele din subordine – Muzeul Banatului, Muzeul de Artă și Muzeul Satului Bănățean, în contextul în care Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană în anul 2023.

Muzeele vor fi, astfel, responsabile de implementarea proiectului, dar urmează să stabilească și formatul, și designul biletului unic de vizitare și al abonamentului.

leader board 728 x 90 px

În privința concursului lansat de reprezentanții Muzeului de Artă din Timișoara, sunt câteva aspecte tehnice care trebuie avute în vedere, precum dimensiunea biletului (23×10 cm), tiparul (policromie față/verso), hârtia (cretat 350 g) – perforat (unul sau două locuri). Pe bilet trebuie să se regăsească imagini reprezentative ale fiecărui muzeu, precum și siglele acestora.

Câștigătorul va fi promovat pe paginile de social-media ale celor trei muzee și va beneficia de premii surpriză. Propunerile grafice pot fi trimise la adresa: muzeuldeartatimisoara@gmail.com, cel târziu până în 1 iunie.

CITEȘTE ȘI: Intrare la muzeele din Timișoara în baza unui bilet unic de vizitare