Cum se pot salva materialele industriale? Webinar educativ organizat de CCIA Timiș

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Multe dintre materiale folosite în marile industrii economice sunt aruncate și devin deșeuri imposibil de reutilizat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură este partener într-un proiect european prin care își propune să implementeze strategii pentru salvarea rezidurilor industriale și integrarea lor într-un circuit natural de reciclare, selecție și refolosire. 

În acest sens au loc webinare educative, adresate responsabililor din industrii economice. Unul dintre ele are loc miercuri, 11 noiembrie, între orele 12.00 şi 13.40. Se vor discuta aspecte legate de procesarea materialelor rămase în urma proceselor industriale, dar și despre integrarea lor în circuitul natural de reutilizare.

Proiectul, derulat de CCIAT și Western Balkan Circular and Climate Innovation, este realizat în parteneriat cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal din Germania, alături de Cleantech (Bulgaria), Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Ionovare în IT&T Atena și Cirekon Bulgaria.

1000x100 (3)

Înregistrarea la webinar se poate face AICI.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/