Cum să fii sufletul petrecerii de la tine de acasă? Quarantine Party te așteaptă la cea mai mare petrecere din online

Situația actuală ne împiedică să ieșim din casă, așa că băieții de la SoundMasters Events s-au gândit cum să încurajeze socializarea printr-o reuniune online, cu muzică bună, totul într-o atmosferă de petrecere. Ce spui, vii și tu la party?

SoundMasters Events adună o echipă de tineri entuziaști, care dau prima lor petrecere în online pe 21 martie, ca perioada de stat în casă să nu devină atât de apăsătoare. Timp de 5 ore, câte un DJ va mixa timp de o oră și jumătate câte un gen reprezentativ din mai multe categorii muzicale: afro house, funky house, electronic dance music și techno music. Din echipa de DJ fac parte: Raul Prodan, Mihai Gabriel, Marius-Daniel, Marius Brancu și Robert Grădinaru.

Cum pot veni la party?

Ai nevoie doar de o conexiune bună la internet și de o ținută comodă. Petrecerea se va desfășura într-o sesiune de Live Streaming pe YouTube. Link-ul evenimentului îl puteți accesa chiar aici.

Evenimentul a reușit să strângă în 24 de ore de la lansarea în online peste 720 de participanți. „Ne dorim să arătăm că muzica poate fi pusă și în online. Facem asta din plăcere. Vrem să creăm un «virus muzical» care să ne țină conectați cu publicul.”, au declarat băieții care stau în spatele proiectului SoundMasters Events.

Ești gata de petrecere? Apasă pe Particip și ne vedem acolo!

#staysafe