Aquatim donează pentru două spitale din Timişoara suma de 200.000 de lei. „Lumea medicală are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi”

Compania Aquatim nu a rămas indiferentă la situaţia generată de COVID-19. Compania donează suma totală de 200.000 de lei pentru două spitale din Timişoara care se află în prima linie în combaterea noului virus. Vorbim despre Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” şi despre Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brânzeu”.

Aquatim se alătură efortului comun pe care atât instituții publice, organizații și firme private, cât și persoane particulare îl fac pentru a sprijini spitalele și personalul medical din România în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Compania donează suma de 100.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și suma de 100.000 de lei pentru Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

Reprezentanţii Aquatim spun că cele două unităţi spitaliceşti și oamenii care lucrează în ele sunt în prima linie a confruntării cu coronavirus și au nevoie să cumpere echipamente și medicamente pentru cei bolnavi. De asemenea, compania face apel la solidaritate şi doreşte să creeze un precedent şi pentru alte societăţi care au posibilitatea să sprijine în aceste momente de criză. Solidaritatea este cuvântul de ordine în contextul actual.

„Îi îndemnăm pe toți cei care pot ajuta în lupta împotriva pandemiei să o facă. Lumea medicală din Timișoara și din România are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi. Salvarea de vieți omenești stă și în puterea noastră, iar dacă avem posibilitatea să ajutăm, să nu ezităm să o facem cât mai curând și într-un număr cât mai mare. Avem convingerea că prin solidaritate și spirit umanitar vom trece cu bine prin această încercare dificilă. Mulțumim instituțiilor și cadrelor medicale care luptă pentru sănătatea noastră.”, a declarat Ilie Vlaicu, director general Aquatim.