Cum poți fi un Sant… Socio Claus pentru cineva?

„Socio Claus” va bucura anul acesta copiii cu dizabilități care au nevoie de bani pentru terapii. Inițiativa aparține studenților de la Departamentul de Sociologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Evenimentul se desfășoară în perioada 9-13 decembrie, între orele 10.00 și 16.00, în holul de la intrarea Universității de Vest. Târgul caritabil organizat își propune să expună spre comercializare obiecte handmade specifice sărbătorilor de iarnă realizate de studenții Departamentului de Sociologie, de părinți ai unor copii cu dizabilități și de asociații și ONG-uri din Timișoara: Asociația Școala Mamei Junior, Copii și Zâne, Fundația de Abilitare Speranța, Asociația Alex, Radu și autismul, Centrul de Resurse și Asistență Educațională Speranța, Centrul Marisa.

Târgul se organizează în contextul Săptămânii Studenților la Sociologie și Resurse Umane și a proiectului demarat: „Calitatea vieții copiilor cu autism (TSA-Tulburări din Spectrul Autist) din județul Timiș”. Cercetarea a fost demarată în toamna anului 2018 și este prima de acest fel realizată în țara noastră. Proiectul urmăreşte să genereze pe o perioadă lungă de timp măsuri menite să aducă o schimbare a calității vieții copiilor cu autism (TSA) și a familiilor acestora și să răspândească practica la nivel local, regional și național.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Haideți să facem sărbătorile mai frumoase și mai sănătoase cuiva!

tmc 640