Cum obțineți 40.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri? Veniţi la Caransebeş şi aflați gratuit de la specialiștii APFR!

promovare online Timisoara Casa Auto

Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara, organizează joi, 29 martie 2018, de la ora 17, la Casa de Cultură din Caransebeș, Conferința Județeană de Antreprenoriat cu titlul „Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului – IMMpact Vest”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Specialiștii din cadrul asociației vor îndruma posibilii antreprenori care sunt pașii pentru a obține 40.000 de euro nerambursabili pentru deschiderea propriei afaceri.

Asociația pentru Promovarea Femeii din România – APFR Timişoara este unul dintre cei mai activi profesioniști din regiunea de vest, cu o bogată expertiză în managementul proiectelor, managementul organizațional, formare profesională, evaluarea competențelor, egalitate de șanse, psihoterapie și consiliere psihologică. Asociația a introdus în codul ocupațiilor din România o nouă ocupație, cea de manager, și a înființat Şcoala Naţională a Femeilor Manager Adela Dinu, iar prin implementarea acestui proiect – Centrul de excelenţă în promovarea Antreprenoriatului IMMpact Vest – susține înfiinţarea de noi întreprinderi cu profil non-agricol în mediul urban, prin cursuri de formare antreprenorială și servicii personalizate de sprijin (consiliere, consultanță, mentorat) pentru 350 de persoane şi finanţare pentru 40 de planuri de afaceri.

Programul de formare profesională inițiat de APFR Timișoara este gratuit și se adresează femeilor și bărbaților cu domiciliul în unul din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin sau Hunedoara, care intenționează să își deschidă propria afacere. Înscrierile au început în ianuarie 2018 şi continuă până în octombrie 2018, în limita locurilor disponibile.

promovare banner maxagro

În cadrul conferinței de informare de la Caransebeș vor fi prezentate oportunitățile de finanțare și de formare profesională aduse prin intermediul proiectului persoanelor din Regiunea de Vest, care sunt motivate să își deschidă propria afacere. Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ, la adresa de e-mail: antreprenoriat@immpact-vest.ro. Înscrierea asigură accesul la conferinţă, mapă cu materiale informative şi coffee break.

foto: svnews.ro

publicitate tmc 640