Cum își petrec timpul după gratii tinerii condamnați pentru tentativă de asasinat?

Mamele tinerilor trimiși ani grei după gratii încearcă să își scoată mai repede copiii din pușcărie, prin redeschiderea dosarului, în timp ce aceștia stau departe de scandaluri și s-au pus pe treabă.

Așa cum spun cele care i-au crescut, Bogdan Bujor, considerat liderul grupării organizate și condamnat la 15 ani de închisoare, s-a liniștit după gratii și încearcă să demonstreze că este băiat bun și că nu merită o pedeapsă atât de aspră. În prezent, în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad, coase pantofi, încercând în acest fel să i se diminueze pedeapsa.

Soția acestuia, Florina Urziceanu, a emigrat în Germania, unde își ocupă timpul lucrând pe post de chelner. Tânăra acuzată de complicitate la omor și condamnată cu suspendare încearcă să adune și ea bani să redeschidă dosarul.

În ce îi privește pe Randi Tokar și Ciprian Râpanu, condamnați la câte 10 ani de pușcărie fiecare, acum urmează cursuri de agricultură.

Mamele celor doi tineri și soacra lui Bogdan Bujor susțin că toți cei condamnați în acest dosar sunt nevinovați, în ciuda acuzelor consistente aduse de procurorii DIICOT, într-un dosar care cântărește nici mai mult, nici mai puțin de 9 kilograme.

CITEȘTE ȘI: Au fost condamnați că ar fi vrut să îl omoare pe Cătălin Radu, dar vor să iasă mai repede din pușcărie!