Cum iau foc mașinile de zeci de mii de euro

Incidentul de sâmbătă noapte, atunci când autori necunoscuți au dat foc unei mașini Pontiac Cabrio, ce aparține unuia dintre șefii Repark, Dan Mândriloiu, a fost precedat de o altă mașină care s-a făcut scrum pe strada George Enescu. Prețul ei ajunge până la 100.000 de euro.

Polițiștii reșițeni anchetează în acest moment cine sunt autorii incendiului ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în parcarea de la Kaufland, acolo unde o mașină decapotabilă de 15.000 de euro a ars aproape în totalitate. Potrivit procesului verbal al pompierilor, cauza flăcărilor a fost tocmai o sursă de foc, pusă intenționat în mașina de milioane.

Soții Mândriloiu, proprietarii autoturismului, sâmbătă, au fost hotărâți să facă dreptate, astfel încât cel autorul faptei să plătească paguba cu care s-au ales. Cei doi i-au anunțat pe polițiști că depun plângere la sediul municipal al oamenilor legii.

În urmă cu doar câteva săptămâni, o altă mașină de fițe a ars pe Strada George Enescu, din Reșița, tot în timpul nopții. Este vorba despre o altă mașină decapotabilă, un Porche. Mașina de fițe este de șase ori mai scumpă decât cea a soților Mândriloiu.