Cum au votat oficialii din Caraș-Severin?

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, dar și primarul Reșiței au ieșit la vot în jurul orei 10.00, fiecare dintre aceștia la secția la care au fost arondați.

Liderul de la Palatul Administrativ a venit însoțit de soția sa la Colegiul Național ,,Traian Lalescu”, acolo unde s-au separat și fiecare și-a exprimat opțiunea pe buletinul de vot. În urma exprimării opțiunii, acesta a dat o scurtă declarație de presă.

,,Am votat pentru ziua de astăzi, pentru prezentul imediat şi pentru viitor, evident. De regulă, atunci când suntem întrebaţi spunem «pentru viitor, pentru o zi de mâine mai bună». Cred că este important ca acest vot să aducă o îmbunătăţire a stării ţării cât de repede posibil… nu peste trei sau patru ani. Votul de astăzi este un vot pentru redemocratizarea României. România, în acest moment, nu este un stat democratic, ci este, aşa cum am spus începând cu 24 noiembrie 2010, un stat poliţienesc. Votul de azi trebuie să redemocratizeze România şi să dizolve statul poliţienesc”, a spus președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, la ieșirea din secția de votare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648674628159″]

Primarul Reșiței a votat pentru ,,unitatea” românilor. Acesta a fost extrem de punctual, la ora anunțată prezentându-se la Grădinița cu Program Prelungit de pe Strada Oțelului.

,,Am votat pentru unitatea românilor, pentru redarea drepturilor care de multe ori le-au fost știrbite, pentru demnitatea lor și cred eu că este timpul să ne gândim la toți cei care au contribuit la dezvoltarea României, pentru ca oamenilor să nu li se taie pensiile sau salariile. Pe plan local, sper eu ca reșițenii și, de ce nu, cărășenii, să aibă proiecte demarate și în foarte scurt timp implementate, toate cu ajutorul conducerii țării noastre”, a spus edilul-șef Mihai Stepanescu, la ieșirea din secția de votare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649081035231″]

La Reșița, dis-de-dimineață, a votat și deputatul Ioan Benga. Acesta s-a deplasat la Școala Gimnazială nr. 12, însoțit de un grup de tineri. ,,Totdeauna am avut în spatele meu tinerii și sper ca începând de la sfârșitul anului noul președinte să construiască o Românie a tinerilor care poate să le asigure un viitor așa cum trebuie și cum ni-l dorim cu toții”, a explicat deputatul Ioan Benga.

La urne a ieșit și deputatul ACL Valeria Schelean. ”Am votat pentru o Românie a lucrului bine făcut, pentru viitorul european al copiilor mei, pentru o societate democratică! Implica-te și tu! Ieși la vot!”, a spus parlamentarul.

schelean_la_vot_ok