Cum a murit frumoasa Ana Maria în pădurea de la Secu?! Profilerul care l-a „citit” pe Gheorghe Dincă dă verdictul după mai bine de un an!

Două echipe de investigatori au căutat urmele unei crime și pe autorul sau autorii acesteia. Ceea ce au descoperit i-a condus însă spre un scenariu mult mai șocant!

Ana Maria Suru, tânăra de 29 de ani găsită fără viață, acum un an, pe un drum forestier din inima pădurii, la 3 kilometri de Reșița, a murit în condiții încă neclare. Ceea ce inițial părea o crimă, pe parcurs a luat o turnură neașteptată. Probele ridicate de la fața locului, din autoturism, din casa fratelui acesteia, Călin Blidariu, și dintr-o altă locuință, testele cu detectorul de minciuni, audierile de martori și studierea camerelor video stradale i-au determinat pe anchetatori să investigheze și o altă variantă. Coroborate cu toate acestea, arsurile de pe trupul Anei ar fi condus spre ipoteza electrocutării la rețeaua aeriană de medie tensiune care trece prin zona în care a fost găsit cadavrul. Nu accidental, ci voit! Ar fi fost un gest spre care tânăra ar fi fost împinsă de cineva. Scenariul devine acum și mai șocant!

„Clientul meu, Călin Blidariu, fratele regretatei Ana Maria Suru, a fost inculpat în acest dosar acum aproape jumătate de an. Este vorba despre infracțiunea de determinare sau înlesnire a sinuciderii. Din acel moment nu avem alte elemente de noutate în dosar. Din câte cunosc, dosarul fusese trimis la București pentru efectuarea unei expertize”, a explicat pentru expressdebanat.ro avocatul Cosmin Bolosin. 

Surse neoficiale susțin că s-ar fi solicitat sprijinul profilerului Poliției Române, cel care l-a citit pe Gheorghe Dincă, bestia de la Caracal. Acesta ar urma să spună dacă fratele Anei ar fi putut și ar fi avut motive să-și determine sora să-și ia viața. Călin Blidariu și-a susținut în permanență nevinovăția, a vorbit încă din momentul găsirii cadavrului despre sinucidere și spune că va cere socoteală celor care anchetează acest caz. Ar face-o defectuos, iar asta aduce și mai multă suferință în sufletele familiei!