Cultivatorii de cannabis nu vor supraveghere

Cosmin şi Alin Băgărea, cei doi fraţi pe care ofiţerii de la Crimă Organizată i-au prins în flagrant imediat după ce au recoltat aproape şapte kilograme de cannabis dintr-o cultură pe care o aveau în zona Lişava, vin în această dimineaţă în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara.

UPDATE

publicitate online in ziar Express de Banat

Curtea de Apel a respins apelurile celor doi. Aceştia mai au la dispoziţie varianta recursului.

gif card de energie dacus 1000x100

Tinerii, care recunosc că sunt consumatori de droguri, au scăpat fără să facă nicio zi de puşcărie. Au stat o vreme în arest preventiv, dar Tribunalul Caraş-Severin nu le-a aplicat pedepse privative de libertate, deoarece nu au existat probe potrivit cărora aceştia ar fi avut intenţia de a vinde drogurile. Cosmin şi Alin Băgărea au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de încercare de şapte ani.

Cum fiecare mişcare le este supravegheată de când au fost condamnaţi, fraţii Băgărea nu se mai simt în largul lor, astfel că, au atacat decizia Tribunalului Caraş-Severin cu Apel. Ei speră ca magistraţii timişoreni să le înlocuiască pedeapsa condamnării cu suspendare sub supraveghere într-una cu suspendare condiţionată.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/