Cu un toc în pușcărie

Forțele haine ale sistemului judiciar au dat o lovitură în însăși inima blondă a societății românești. Elena Udrea s-a trezit cu un toc în pușcărie pentru o șpagă pe care nici măcar ea nu a luat-o și care nici nu era pentru ea. Urâte vremuri trăim când uităm ce au făcut aleșii noștri ca să trăim bine…

Elena Udrea a fost mereu o pată de culoare pe scena politică românească. Când țara o ducea tot mai rău, se tăiau salarii, eram certați de FMI, băncile puneau sechestru pe locuințe, Udrea era speranța milioanelor de români. Mereu aranjată, mereu bine îmbrăcată și elegantă și întotdeauna la dreapta președintelui Băsescu. Când oamenii vedeau gențile de mii de euro și curelele mai scumpe decât mașinile lor personale au pus osul la treabă ca să ajungă și ei ca doamna ministru. Fără puterea exemplului întrupat de doamna ministru probabil am fi fost și astăzi în criză. Și există și sute de exemple. Femeile din Săucești nu uită gestul umanitar al Elenei Udrea, care într-un avânt de solidaritate a trimis în satul cotropit de inundații pantofi cu toc. Cu siguranță încălțările au salvat multe vieți prin faptul că purtătoarele au fost exact cu 20 cm peste nivelul apelor. Mai mult ca sigur și artistul care a creionat frunza de pe celebrul logo lăcrimează în Bentley sau orice alt bolid cumpărat după ce a taxat ministerul cu niște sute de mii de euro.

Dacă nu au avut sorți de izbândă dosarele Microsoft, Gala Bute și Hidroelectrica, mai mult ca sigur Providența își va întoarce privirea și de această dată. Ultima oară, Udrea a recurs la fuga în Costa Rica din cauza statului paralel care vrea să îi arate fostului ministru că se poartă hainele în dungi. Și pentru ce să o bage la pușcărie? Pentru că l-a pus pe un secretar general să ia șpagă pentru campanie de un milion de lei? Ce contează că șpaga a venit în timp ce omul de afaceri care a cotizat avea contract cu Ministerul Turismului pentru construirea de domenii schiabile și telegondole?

Se spune că românii au memoria scurtă, dar nici gând să o putem uita pe Elena Udrea!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/