Cu și despre femei: Iulius Town oferă un premiu de 1.000 de euro unei norocoase, în săptămâna femeilor

explo 1000x200

Urmează o săptămână dedicată în special femeilor, așa că cei de la Iulius Town au pregătit o surpriză pe măsură! Află ce pregătesc cei din centrul viu din mijlocul orașului tău!

 „Celebrate Iulius Woman!” este o campanie inițiată de Iulius Town pentru a aprecia clientele în săptămâna dedicată lor. Astfel, în perioada 28 februarie-8 martie 2020, clienții care fac cumpărături în valoare de minim 200 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie în campania cu daruri dedicate femeilor. Iulius Town a pregătit multe surprize pentru cei care se înscriu în marea campanie!

Ce trebuie să faci?

După sesiunea de shopping trebuie să mergi cu bonurile fiscale la Centrul Info. În 9 martie, prin tragere la sorți, se va oferi un gift card Kultho în valoare de 1.000 de euro.

Ce surprize te așteaptă?

tmc 640

Cadoul de 1.000 de euro poate fi folosit pentru achiziționarea unei bijuterii pe gustul norocoasei câștigătoare. În plus, zilnic, primii 100 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant, care constă în vouchere la Chinese Express, Mathilde, Beautik, Lugano Beauty Concept, Nail&Go, băuturi răcoritoare sau accesorii.

Fii pe fază în săptămâna care urmează!