Cu PSD în spate, Felix Borcean vrea să-l facă uitat pe Ilie Bolojan!

felix borcean
untitled design set 970x90 px

Caransebeșul se vrea a fi un exemplu în Caraș-Severin, așa cum e celebra comună Ciugud pentru toate administrațiile publice din România!

Felix Borcean s-a săturat să tot audă vorbindu-se în Caraș-Severin de modelul Bolojan și le propune greilor pe care Caransebeșul îi are în această perioadă la București să-l ajute dezvolte municipiul de pe Timiș și Sebeș mai spectaculos decât s-a întâmplat cu Oradea. „Se prefigurează o altă siguranță, o stabilitate mai mare din punct de vedere politic. Sorin Grindeanu a fost principalul argument pentru care eu am făcut pasul către PSD. Tot timpul, în toate discuțiile, inclusiv în 2020, când am avut susținerea PSD-ului, Sorin a fost garantul și s-au îndeplinit 100% toate lucrurile pe care le-am stabilit. Cred și în continuare că își dorește să facem ceva frumos la Caransebeș. De ce nu, să facem din Caransebeș o chestiune așa cum este Primăria Ciugud, să fie un model de bune practici din partea PSD, că peste tot se vorbește doar de Bolojan.”, a declarat primarul Caransebeșului.

În acest sens, vicepremierul Sorin Grindeanu a primit lista proiectelor pe care Borcean le are în vedere și a promis că va acorda sprijin total pentru ca acestea să fie translatate din hârtie în realitate. „Vreau să facem treabă împreună și Felix are tot sprijinul meu. Și nu doar al meu! Mi-a dat o listă, nu e scurtă, e destul de lungă, proiecte pe «Anghel Saligny», pe PNRR, pe Fondul de Mediu.”, a asigurat prim-vicepreședintele PSD.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/