Cu Poli, 11 gladiatori!

Metalul Reşiţa şi ACS Poli Timişoara se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului, în derbiul etapei a cincea din Liga a II-a de fotbal.

Meciul dintre primele două clasate ale seriei se anunţă foarte disputat şi, pe lângă cele trei puncte puse în joc, va oferi un duel foarte interesant între Daniel Opriţa şi Dan Alexa. Cei doi antrenori sunt la început de carieră, ambii au schimbat echipamentul de joc cu treningul la vârste la care mai puteau juca fără probleme la acest nivel şi se cunosc foarte bine de pe vremea când erau adversari. ,,Nu ne cunoaştem foarte bine, ne-am întâlnit pe teren, e posibil să mă surprindă el, e posibil să-l surprind eu, vedem după meci. Sper ca băieţii mei să joace ca până acum, să fie nişte gladiatori cu Poli. Nu e un meci special, le tratăm pe toate la fel”, a declarat Opriţa.

Alexa, care mărturisea după victoria din runda trecută în faţa Caransebeşului că i-a supus pe gugulani unui joc psihologic prin declaraţiile pe care le-a făcut, e convins că şi rosso-nerii fac ceva asemănător. Opriţa, patronul Rufă şi toţi ceilalţi oficiali ai clubului reşiţean au negat că obiectivul echipei ar fi promovarea. „Noi ne-am propus să câştigăm fiecare meci. Vom vedea la urmă ce va ieşi”, a spus antrenorul Metalului. Rufă a pecizat la rândul său că nu a impus ca obiectiv promovarea, însă a admis că dacă echipa îşi va câştiga acest drept pe teren e foarte bine. Dan Alexa crede mai degrabă că reşiţenii încearcă să mute presiunea pe umerii altor echipe care au anunţat clar că vor să respire aer de prima ligă, cum e cazul lui Poli şi a CSM-ului din Vâlcea.