Cu peste 130 km/h prin Caransebeș!

La final de săptămână, polițiștii au fost din nou cu ochii pe cei care uită să ia piciorul de pe pedala de accelerație sau cei care urcă la volan după ce au consumat alcool. Din păcate, șoferii indisciplinați nu s-au lăsat prea mult așteptați.

În perioada 3 – 5 noiembrie, polițiștii rutieri din Caraș-Severin au fost din nou cu ochii pe șoferi. Iar aceștia din urmă nu au întârziat să încalce legea. „Recolta” oamenilor legii a fost una bogată. „Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 418 sancţiuni contravenţionale în valoare de 122.085 de lei, dintre care 247 au fost pentru depășirea vitezei legale, 10 pentru nerespectarea regulilor de depășire și două pentru consumul de alcool. Pentru infracțiunile constatate, polițiștii au întocmit 3 dosare penale la regimul circulației rutiere. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 12 permise de conducere”, transmite Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

La Bocșa, pe strada Reșiței a fost depistat un șofer care mirosea a alcool. În cazul bărbatului de 60 de ani aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Și asta nu e tot. Polițiștii au descoperit că omul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Nici la capitolul „viteză” șoferii cărășeni nu s-au dezis. Duminică un tânăr de 20 de ani din Caransebeș a fost depistat în timp ce circula prin municipiu cu 136 km/h. Ba mai mult, acesta a efectuat și o depășire neregulamentară. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Sursă foto: Jurnalul de Argeș

tmc 640