„…Cu ochii umflați, vine și face afirmația că va candida susținut de PMP”. Felix Borcean – alegere greșită în opinia PSD Caransebeș

Grupul PSD din Consiliul Local Caransebeș reacționează după ce primarul Felix Borcean a anunțat că va fi sprijinit  la viitoarele alegeri locale de PMP, un partid care, practic nu există la nivelul municipiului Caransebeș.

Social – democratul Florin Bogdea se simte dezamăgit de primarul și politicianul Felix Borcean, care în definitiv îi este prieten și coleg de breaslă. Ceea ce face Borcean este umilință din punctul său de vedere:

„Totuși ce face el întinzând o mână PNL-ului, lui Marcel Vela, cu care are o luptă personală, nu știu cum să o cataloghez, milogeală, teamă sau mai rău infantilism politic. După toată isprava de cascadorii râsului, Vela îi trosnește un dos de palmă, politic în stilul inconfundabil, de vulpoi hârjit în multe lupte politice, închizându-i toate porțile PNL-ului, bravului nostru primar PNL -ist. Cu gura spartă și cu ochii umflați, vine și face afirmația că va candida independent susținut de mai multe partide politice, adio Vela adio PNL… păi nu ți-ai dat seama dragă Felix, că PNL-ul a închis ușa demult pentru tine, încă de când făceai afirmația ce echipă minunată ai fi făcut tu cu Vela, tot printr-un articol incendiar. Cel care întinde o mână actualului primar este Ionuț Popovici, care știe foarte bine că PMP-ul stă foarte prost în Caransebeș și prin acest gest speră să ridice numărul de votanți PMP la Caransebeș, ceea ce e perfect valabil, dar să fim serioși nu să câștige Primăria Caransebeșului”,spune Florin Bogdea.

Liderul PSD consideră că Felix Borcean ar fi avut o șansa să recâștige Primăria Caransebeșului dacă se alătura unui alt proiect:

Un proiect serios pe care PSD-ul îl propune pentru Caransebeș, proiect la care lucram de ceva vreme și care va mai limpezi mocirla politică în care se zbate în ultimul timp urbea noastră. Bineînțeles la PSD trebuia să intre într-un sondaj, alături de mine, Ilie Iova Petru Schînteie și cel mai bun în sondaje ar fi candidat. Poate că i-a fost frică de această variantă sau poate nu îi convine de PSD, care este considerat vinovatul de serviciu, ciuma roșie etc. Totuși să nu uităm că la alegerile trecute PSD-ul și PNL-ul au fost foarte aproape unii de alții în preferințele caransebeșenilor, celelalte formațiuni politice fără să conteze prea mult la Caransebeș. Poate că par subiectiv, dar ar fi momentul ca la Caransebeș să avem un primar de stânga, pentru a vedea ce poate să facă și cealaltă parte a eșichierului politic. Vreau să vă spun că la PSD am pornit sondajul pe Caransebeș, iar cine se va situa în sondaj mai bine, va fi candidatul PSD-ului la alegerile locale din toamna asta! Va fi o luptă strânsă, iar cel ce va câștiga ar trebui să facă mai multă administrație și mai puține jocuri politice!”, concluzionează Florin Bogdea.