„În campania electorală, la Caransebeș ne vom distra! Spectacolul va fi susținut tocmai de cei care vor să îi luăm în serios!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Bebe Pasere, liderul organizației municipale Pro România din Caransebeș, privește din exterior spectacolul interminabil oferit de liberalii Vela și Borcean și face haz de necaz cu puțin timp înainte de alegerile locale, alegeri la care gugulanii ar face bine să se uite și înspre altfel de candidați.

Omul de afaceri, pentru că înainte de a intra în politică Pasere s-a afirmat în business, spune că, la Caransebeș, se simte deja că vin alegerile. Asta chiar dacă temutul COVID-19 amenință tot mai tare de la o zi la alta și poate împinge scrutinul chiar în 2021. „Faptul că vin alegerile nu se simte doar în aer, ci și în declarațiile politice care au început să prindă tot mai multă viață. Dacă la începutul anului negau existența virusului pentru că era mult mai important să poată să se urce pe valul electoral creat de Klaus Iohannis și să își asigure majorități confortabile în urma unor alegeri anticipate, acum, pentru că a devenit extrem de probabil să avem alegeri locale în septembrie, avem ocazia să vedem cu toții ce partid amuzant este PNL. Pentru că ei cred că au o halcă mare din putere pe care o vor împărți după alegerile din acest an, bineînțeles, profită de această ocazie unică pentru a-și regla conturile interne”, a comentat Pasere.

Când vorbește despre reglarea conturilor interne din PNL, liderul Pro România din Caransebeș se referă la răfuiala ce în sfârșit pare să fi ajuns la final, dintre Marcel Vela și Felix Borcean. Actualul edil-șef, spune Pasere, s-ar fi convins într-un final că „este necesar să dea dovadă de incontestabilă obediență pentru a putea candida sub sigla PNL. Dar nu vrea să dea mai multă dovadă decât ar fi necesar și nici nu știe încă cât ar fi necesar”. Pe de altă parte, ministrul Vela, Marcel pentru prieteni, afirmă că nu ar sta cu el la masă, însă își dedică din timpul prețios pentru a-i transmite prin media ce i s-ar cuveni și ce nu pentru prestația de până acum. Pe de altă parte, nici nu îl dă afară pentru că este mai simplu să umilești pe cineva când îl ai la tine în curte. Pentru că se știe, este complicat de suportat după ce ai condus o țară prin ordonanțe militare să vină cineva, chiar de la PNL, să îți conteste autoritatea (nu am reușit încă să îmi dau seama cât de infecțios este acest sindrom)”, mai spune omul lui Victor Ponta.

Calculele nu sunt deloc simple înainte de alegerile locale de la Caransebeș, dar Bebe Pasere sugerează fin că în PNL lucrurile au luat o turnură caraghioasă, gugulanii fiind singurii care au de pierdut. „Nu știu dacă PNL va avea succes în aceste alegeri, în Caransebeș, cum nu știu nici dacă vor face ceea ce este necesar pentru acest oraș, odată ajunși la putere. Știu însă că ne vom distra. Și acest spectacol va fi susținut tocmai de cei care vor să îi luăm în serios!”, atrage atenția președintele Pro România Caransebeș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/