OFICIAL. Liberalii orașului de la malul Dunării au candidat pentru primărie

Candidaţilor care şi-au anunţat deja intenţia de a participa la bătălia pentru obţinerea celui mai râvnit fotoliu din Moldova Nouă: Adrian Torma (edil în fucţie – PSD), Cosana Străinescu (Partidul Verde) şi Toni Novăcescu (Pro România) li se va alătura nimeni altul decât fostul şef al administraţiei publice locale de la malul Dunării din perioada 2008-2012, Ion Chisăliţă.

Dacă, în urmă cu mai bine de două săptămâni, conducerea PNL Caraş-Severin a hotârât ca Ion Chisăliţă să preia frâiele filialei liberale de la malul Dunării, organizaţia având din vara lui 2019, odată cu exmatricularea primarului Adrian Torma din rândurile Partidului Naţional Liberal, conducere interimară, spre sfârşitul acestei săptămâni, dreapta politică din Moldova Nouă surprinde încă o dată. Rănile trecutului pare că s-au vindecat, liberalii de la Dunăre având acum nu doar un lider cu normă întreagă, ci şi candidat la primărie.

„Dragi concetățeni din Moldova Nouă, astăzi este o zi importantă pentru mine: am luat hotărârea de a candida pentru postul de Primar al orașului nostru. Cred în dumneavoastră și în sistemul de valori al comunității noastre. Vă chem alături de mine să schimbăm lucrurile în bine pentru noi toți”, este mesajul fostului edil adresat, ieri după-amiază, oamenilor pe care i-a condus în perioada anilor 2008-2012.

Despre cum va fi luat acest anunţ de către celelalte partide politice, rămâne de văzut. Cert este că Dreapta pare să revină cu forţe proaspete, un motiv în plus ca răspunsul Uniunii Sârbilor şi celor de la Pro România vizavi de alianţa cu PSD-ul să nu se lase aşteptat.