Cu jucători de la Timișoara, naționala de rugby a câștigat cu Chile. „Sarazinii” prelungesc de zor contracte cu jucători importanți!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Naționala României de rugby nu a avut probleme în primul meci-test al acestei veri, câștigat cu 27-11 de Stejari. Din lot au făcut parte și patru jucători de la Timișoara Saracens. Clubul din Banat se ocupă în perioada aceasta de consolidarea lotului, deoarece mai mulți rugbyști titulari sunt la final de contract.

În Chile, România a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă executată de Vlaicu. Sud-americanii au egalat, după care, același jucător a mai punctat o dată „la bețe”. Singurul jucător al Timișoarei titular a fost Eugen Căpățînă, care a și marcat singurul eseu al României din prima repriză, transformat tot de Vlaicu. După un avantaj de zece puncte la pauză, Stejarii au mai dat două eseuri în a doua jumătate a partidei, prin Boldor și Vlaicu, ambele fiind transformate. În partea secundă a jocului au intrat și jucătorii Timișoarei Vlad Neculau și Gabriel Rupanu, iar Ionuț Mureșan a rămas pe bancă.

În ceea ce privește situația de la la Timișoara Saracens, săptămâna aceasta, clubul a prelungit mai multe contracte ale jucătorilor ce erau la final de înțelegere. După ce la început de săptămână, Eugen Căpățînă a prelungit pe trei sezoane și Vasile Rus, pe un sezon, au urmat alte renegocieri. Andrei Rădoi a semnat pe patru sezoane, Luke Samoa, pe încă două, iar Jack Umaga, pentru încă un sezon.

untitled design set 970x90 px

foto: frr.ro

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/