Traseele turistice din Clisura Dunării, pe lista programului Timişoara 2021 – Capitală Culturală Europeană

casinoherculane by sungarden

Președintele Asociației „Dunărea” Moldova Nouă, Corneliu Martin, împreună cu agenția de turism „Ultramarin” din Timișoara militează pentru promovarea turismului cărășean, în contextul Timișoara 2021 – Capitală Europeană.

Hotelul Nora din orașul de pe Bega a fost gazda unei întâlniri la care au participat șase agenții de turism timișorene, ghizi turistici, precum și reprezentanți ai turismului din județul Caraș-Severin, scopul discuției fiind promovarea frumuseților turistice cărășene vizitatorilor străini care vor invada capitala Banatului, în 2021.

„La mijlocul lunii trecute am participat la discuția găzduită în cadrul Hotelului Nora, acolo unde le-am vorbit celor de la agenția de turism «Ultramarin» despre ce-nseamnă trei zile de vis în Clisura Dunării, dar și despre traseele turistice din zonă pentru ca aceștia să le poate introduce și să le promoveze în contextul Timișoara 2021 – Capitală Culturală Europeană”, a dezvăluit Martin pentru expressdenanat.ro.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În calitate de reprezentanți ai turismului cărășean, la întrunirea de la Timișoara, pe lângă președintele Asociației „Dunărea” Moldova Nouă, a participat și Florin Stoichescu (însărcinat pe teme de promovare turistică din partea Consiliului Județean Caraș-Severin).

Rămâne de văzut câți turiști vor fi aduși în Caraș-Severin în urma campaniei de promovare a zonelor derulată de autoritățile de aici, dar și ce reparații „de ultimă oră” se vor face pentru ca turiștii să poată ajunge la unele obiective unice în România.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/