Cu cine bate palma PP-DD în Caraș-Severin?!

Valentin Blănariu, președinte al filialei Partidului Poporului Dan Diaconescu, a dat startul negocierilor cu liderii principalelor formațiuni politice din județ.

Până recent un partid lipsit de atenție din partea celorlalte partide politice, apropierea alegerilor prezidențiale îi pune în gardă pe șefii de la centru, dar și pe cei de pe pan local. Orice partid sau organizație care e de partea lor e un câștig, astfel că, până ca grupul parlamentar al PP-DD să se desființeze, parlamentarii săi au început să fie curtați și de stânga, și de dreapta.

Ieri, la orele prânzului, Blănariu s-a întâlnit cu președintele PSD Caraș-Severin, însă a fost contactat și de liderul liberal de la Palatul Administrativ. Deocamdată, se poartă discuții, dar până la finele săptămânii, Blănariu speră să ia o decizie. În orice caz, acesta explică faptul că alianțele vor fi diferite de la localitate la localitate și nu există un trend general în ce privește stabilirea unei viitoare colaborări.

,,Deocamdată, nu pot da vreun detaliu pe această temă. Am fost contactat atât de liderii PSD, cât și PNL. Nu există o linie anume care trebuie respectată la nivel local, vom lua o decizie în funcție de fiecare for în parte, în funcție de interesele cetățenilor. Acesta este singurul lucru cert: că interesul cetățeanului primează!”, a spus Valentin Blănariu pentru Express de Banat.

Președintele PSD Caraș-Severin a făcut și el câteva precizări pe această temă la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o, care a avut loc chiar înainte de întâlnirea oficială. ,,Nu așteptăm minuni și răsturnări de situație excepționale sau creare de majorități spectaculoase în Consiliul Județean sau în consiliile locale din județ, însă îi respectăm și îi luăm în serios”, a spus Ion Mocioalcă, președintele filialei județene.

1000x100 (5)

Comments

  1. gigi says:

    DRAGI ROMANI, VOI ATI VAZUT FACTURILE LA CURENT? L-AU SCUMPIT MAI MULT DE 3 ORI! PANA CAND SUPORTAM? CE FIRME SI ALE CUI ISI BAT JOC DE NOI, DE TOTI?!GUVERNUL ASTA CHIAR NU POATE FACE NIMIC, DOAR ALIANTE? PESTE TOT IN EUROPA CURENTUL E CEL MAI IEFTIN.CE FACEM,PLATIM SI ALTII HUZURESC?