Cu burta în sus

Numai azi nu e mâine. Ziua când vin peştii. Cu burta în sus. Un celebru film. Astăzi însă vin listele scuturate de fantome. Pe seară, vom afla câţi suntem în realitate, pentru că nimic nu poate, la noi, rămâne secret. Dar este un secret să ştim ce populaţie (mai) are România? Câte persoane cu drept de vot, pe cinstite, suntem înscrise pe listele electorale permanente, adică cei care avem domiciliul în ţară? Să zicem că aflăm şi pentru unii va fi ciumă mortală. Mai rămâne însă ziua aia în care vin peştii. Şi când Curtea Constituţională, cu cifra în faţă, va trebui să dea o sentinţă. Se ştie sentinţa încă de azi? Sau s-a ştiut de la bun început? Cred că s-a ştiut de la început. Altfel nu-l mai apucau pandaliile în halul acesta pe Băsescu Traian, făcându-l, în disperare, să declanşeze prigoana. Unde a greşit Băsescu? I-a scăpat din vedere un lucru fundamental. Gafa Curţii Constituţionale, prin care cere Guvernului să actualizeze listele permanente. Şi Guvernul s-a executat Erata ulterioară nici n-a mai contat. Maioneza rămăsese tăiată. Acum, CCR-ul trebuie să aplice legea. Legea referendumului şi nu Legea privind protecţia animalelor. Dar în cele mai delicate momente, Curtea a dat-o atât de cotită încât i-a băgat în ceaţă pe toţi. Drept urmare, mă îndoiesc (deci exist!), că nu va avea loc o nouă amânare. În tot cazul, boala lungă e moarte sigură, iar Băsescu Traian nu va mai pupa moral Palatul Cotroceni. Chiar dacă, în ciuda tuturor evidenţelor, Curtea, printr-o decizie politică slugarnică şi aiuritoare, în dispreţul celor şapte milioane şi jumătate de alegători, care nu-l mai vor, îl va reînscăuna. Pe un scaun şchiop însă, pentru că în veci nu va fi preşedintele ales al tuturor românilor. Pomenind de acest personaj malefic, să mai amintim de o atitudine deosebit de semnificativă a sa. Aflat în secuime, a declarat că ungurii de la noi nu au participat la referendum pentru că au ales stabilitatea. Rezultă un singur lucru. Cele peste opt milioane de români care au votat au făcut-o pentru destabilizarea ţării. Incredibil, cât antiromânism, câtă ură împotriva românilor există în individul ăsta! Poate însă divinitatea va da Curţii Constituţionale mintea de pe urmă şi catastrofa României, pe numele său Băsescu Traian, va rămâne doar o amintire urâtă.

   P.S. La ultimul meu editorial, un oligofren mă acuză că dau limbi USL-ului. Trec peste faptul că n-am dat niciodată în peste 10 (zece) mii de editoriale limbi cuiva şi îi transmit un lucru evident: fasciştii pe care îi slujeşte se vor ascunde, cât de curând, cu el cu tot, în gaură de şarpe. Acolo unde le este, de fapt, locul.

Comments

  1. tailgunner says:

    Scuzati maestre, ca, desi oligofren, am invatat sa scriu.

    Nu dai limbi in k**r dar ii faci pe cei din tabara opusa fascisti. Le plangi de mila retarzilor care au votat de mai multe ori (de la 2 la 5 ani). Imi place ca tii cu dreptatea!

    In rest, ramane asa cum am spus: mistouri ieftine.