Cu bicicletele, spre Gugulan Rock Open Air Festival!

Premieră pentru festivalul în aer liber Gugulan Rock din Caransebeș! Organizatorii și-au dat mâna cu reprezentanții Hobby Bike și propun iubitorilor de natură și un traseu de relaxare pe biciclete, cu plecare din zona centrală a municipiului spre zona Teiuș, unde va avea loc cea de-a IV-a ediție a festivalului.

„De anul acesta vom da start unei curse de relaxare. În colaborare cu cei de la Clubul de Ciclism Hobby Bike din Caransebeș, organizăm un eveniment «Gugulan Rock la pedale». Tura de socializare și relaxare va avea loc în data de 18 august, iar startul va fi la ora 11.00 de la Ceasul din Centrul Civic”, a menționat pe pagina de Facebook reprezentantul asociației Hobby Bike, George Pelin.

Acesta a mai precizat că numerele de participare se vor da înaintea turei, iar traseul se va desfășura pe ruta Centru Civic – Lindelfeld – Campus Gugulan Rock, traseu ce va fi vegheat pentru buna desfășurare de către cei de la Hobby Bike Caransebeș.

leader board 728 x 90 px

Cei ce vor rezista pe bicicletă pe tot parcursul rutei vor avea acces gratuit la Gugulan Rock Open Air Festival, iar la finalul cursei toți participanții vor primi o diplomă de participare. De asemenea, se va organiza o tombolă în care trei norocoși vor fi câștigătorii unor premii frumoase din partea Asociației Gugulan Rock.

CITEȘTE ȘI: Muzică rock de top, doar la Gugulan Rock! Un eveniment unic în Banatul Montan

„Traseul este de nivel mediu și se poate participa cu orice tip de bicicletă. Plecarea va fi de la Catedrala Episcopală, dar preferabil ar fi să veniți mai devreme să ne organizăm. Rog să aveți asupra voastră tot ceea ce este necesar unei ture cu bicicleta în special mâncare, batoane energizante, apă și să confirmați prezența la eveniment”, a mai adăugat George Pelin, care a mai menționat că sprijinul tehnic, fotografic și buna dispoziție vor fi asigurate de membrii grupului Hobby Bike Caransebeș.

„Ținutul gugulanilor a fost și va rămâne întotdeauna casa noastră, fie că locuim aici sau suntem departe de locul nostru, ne vom reîntoarce cu bucurie în suflet de fiecare dată când avem ocazia. Gugulan Rock Open Air Festival vă așteaptă «acasă» pe toți cei care înțelegeți despre ce e vorba în cadrul evenimentului nostru. Rock on!”, este invitația membrilor Asociației Gugulan Rock, organizatorii evenimentului alături de Primăria și Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș.