Muzică rock de top, doar la Gugulan Rock! Un eveniment unic în Banatul Montan

Muzica rock de cea mai bună calitate va bucura gugulanii și în acest an. Gugulan Rock Open Air Festival a ajuns la cea de-a V-a ediție și promite încă un show incendiar.

Survolaj, Skiltron, Lux Perpetua, An Theos, Masterpiece sau Outstorm sunt doar câteva dintre trupele care vor fi prezente pe scena din Parcul Teiuș al municipiului Caransebeș. În ținutul gugulanilor, muzica rock va răsuna două nopți, în 17, respectiv 18 august, încântând audiența cu piese cunoscute precum: „Vuiet de jale”, „Eversong”, „ Străzi bântuite de noapte”, „Identitate” sau „Dreamside of me”.

Evenimentul, organizat de Asociația Gugulan Rock, care are ca parteneri Primăria Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru”, își așteaptă oaspeții cu muzică de calitate și o atmosferă numai bună pentru relaxare și distracție. Organizatorii au pus la dispoziția participanților spațiu pentru campare, cu o panoramă deosebită asupra întregului ținut, dar și concursuri.

Locul desfășurării festivalului oferă iubitorilor de drumeții acces, în imediata apropiere, la mai multe trasee marcate din zona munților Semenic și Țarcu și cu această ocazie Gugulan Rock, împreună cu Hobby Bike – clubul local de ciclism, va organiza sâmbătă, 18 august, o cursă de pedalat pe traseul Caransebeș-Lindenfeld-Gugulan Rock. De asemenea, cei pasionați de istorie vor avea posibilitatea vizitării ruinelor așezării romane de la Tibiscum. Cei care preferă să își așeze cortul în spațiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului vor avea la dispoziție o zonă amenajată pentru servirea mesei, băuturi reci, dușuri și toalete.

„Pentru că ne apropiem cu pași repezi de Gugulan Rock Open Air Festival, abonamentele și biletele pentru eveniment se pot procura online de pe https://ambilet.ro/t…/bilete-gugulan-rock-open-air-festival/a dorit să menționeze, Leonid Gorczynski, unul dintre organizatorii festivalului.

Express de Banat este partener media al evenimentului unic în zona Banatului de Munte.