CSM Școlar Reșița testează Liga a III-a. Relaxare prematură cu Becicherecu Mic

Liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin la fotbal, CSM Școlar Reșița, și-a măsurat astăzi forțele cu o echipă de Liga a III-a, eșalon în care țintește să joace din sezonul viitor. Partida cu Mama Mia Becicherecu Mic, disputată la Timișoara, s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Meciul s-a disputat la șase zile distanță de la victoria la scor de neprezentare în fața Lugojului, pe sinteticul din Valea Domanului. Reșițenii au condus la pauză cu 2-0, scor stabilit în primul sfert de oră, după ce Costescu a deschis scorul în minutul 9, iar timișenii au înscris în propria poartă. Până la fluierul final al primei reprize, CSM Școlar și-a mai trecut în cont și o bară. Dacă în primele 45 de minute gazdele nu au avut nicio oportunitate de a marca, lucrurile s-au schimbat după pauză. La trei minute de la reluare, Mama Mia a redus din diferență, iar la acest scor reșițenii au avut două mari ocazii de gol. Și, cum acestea se răzbună, echipa din Becicherecu Mic a marcat golul egalizator, în minutul 71, și partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

CSM Școlar Reșița a început jocul în formula: Petruț – B. Szijj, Banac, Covăsală, Negrei – Costescu, Breșneni, Costachi, Liuba – C. Doană, Ciucur. Pe parcursul meciului, antrenorul Leontin Doană i-a mai trimis în teren și pe Domăneanț, A. Coviț, Bloju, Curelea, Țoțu și V. Marcu.

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11, CSM Școlar Reșița va juca tot în deplasare, la Giarmata Vii, cu echipa CS Ghiroda, ocupanta locului al treilea din Liga a IV-a Timiș. Mama Mia Becicherecu Mic va veni la Reșița, pentru a juca sâmbătă cu divizionara secundă Metalul.