CSM Școlar Reșița testează Liga a III-a. Relaxare prematură cu Becicherecu Mic

Liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin la fotbal, CSM Școlar Reșița, și-a măsurat astăzi forțele cu o echipă de Liga a III-a, eșalon în care țintește să joace din sezonul viitor. Partida cu Mama Mia Becicherecu Mic, disputată la Timișoara, s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Meciul s-a disputat la șase zile distanță de la victoria la scor de neprezentare în fața Lugojului, pe sinteticul din Valea Domanului. Reșițenii au condus la pauză cu 2-0, scor stabilit în primul sfert de oră, după ce Costescu a deschis scorul în minutul 9, iar timișenii au înscris în propria poartă. Până la fluierul final al primei reprize, CSM Școlar și-a mai trecut în cont și o bară. Dacă în primele 45 de minute gazdele nu au avut nicio oportunitate de a marca, lucrurile s-au schimbat după pauză. La trei minute de la reluare, Mama Mia a redus din diferență, iar la acest scor reșițenii au avut două mari ocazii de gol. Și, cum acestea se răzbună, echipa din Becicherecu Mic a marcat golul egalizator, în minutul 71, și partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

CSM Școlar Reșița a început jocul în formula: Petruț – B. Szijj, Banac, Covăsală, Negrei – Costescu, Breșneni, Costachi, Liuba – C. Doană, Ciucur. Pe parcursul meciului, antrenorul Leontin Doană i-a mai trimis în teren și pe Domăneanț, A. Coviț, Bloju, Curelea, Țoțu și V. Marcu.

leader board 728 x 90 px

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11, CSM Școlar Reșița va juca tot în deplasare, la Giarmata Vii, cu echipa CS Ghiroda, ocupanta locului al treilea din Liga a IV-a Timiș. Mama Mia Becicherecu Mic va veni la Reșița, pentru a juca sâmbătă cu divizionara secundă Metalul.