CSM Școlar, la ultimele teste înainte de startul oficial. „Dacă vom avea finanțarea promisă, vom termina în primele șase”

CSM Școlar Reșița a încheiat săptămâna cu un joc de verificare în Valea Domanului, în compania unui viitor adversar din campionatul Ligii a III-a. Mama Mia Becicherecu Mic s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat din penalty, în finalul primei reprize.

În așteptarea startului oficial, elevii lui Leontin Doană se pregătesc la baza sportivă din Valea Domanului, având în fiecare săptămână jocuri de verificare. Ultimul amical, disputat astăzi, a fost pierdut la limită, cu 0-1, oaspeții marcând prin Zoran Radu, dintr-un penalty contestat de reșițeni.

„Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri amicale pe care le-am disputat. Am avut o sumedenie de acțiuni de poartă, nefinalizate. Echipa oaspete s-a apărat 99 la sută din meci, a ajuns o dată în careul nostru și a fost penalty-ul acela despre care zic că nu trebuia acordat. Dar nu are importanță. Eu sunt foarte mulțumit de atitudinea majorității jucătorilor noștri. Leo Doană și-a impus ca în meciul acesta să se edifice asupra potențialului fiecărui jucător și să ne definitivăm lotul. Sper că și-a făcut o idee asupra lotului și deciziile pe care le vom lua la doleanța lui sper să fie cele mai bune și sunt convins că vor fi cele mai bune”, a spus directorul sportiv Gheorghe Popa.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669586926514″]

leader board 728 x 90 px

La echipa din Valea Domanului au venit în probe doi jucători noi în această săptămână, care ar putea fi opriți în lotul rosso-nerilor. „Au venit la noi în probe doi jucători prin intermediul agentului Cristian Opria, doi jucători de la școala de fotbal a lui Marcel Băban. E vorba de portarul Radu, care a mai fost aici din câte am înțeles pe vremea lui Rufă, și de fundașul central, Doda. Sunt doi jucători care cred că se vor integra în echipa noastră. Sperăm să și putem să negociem cu ei și să putem, să-i legitimăm”, a mai spus Gheorghe Popa.

Deocamdată, țintarul Ligii a III-a nu a fost stabilit. După ultimele informații, startul sezonului este prevăzut pentru 2-3 septembrie, până atunci CSM Școlar se va pregăti în Valea Domanului, fiind posibilă disputarea unui amical sâmbăta viitoare.
„Așteptăm cu încredere debutul de sezon. Sperăm să avem rezultate pe măsura așteptărilor noastre și ale suporterilor noștri, pe care țin să-i invit să fie alături de echipă, fiindcă vom face tot ce va depinde de noi să nu-i dezamăgim. Ne-am propus să reconstruim echipa, de la zero, drept dovadă că sunt aproape numai jucători din Caraș-Severin. Dacă vom avea o finanțare pe măsura promisiunilor primite, și ținând cont de doi factori, în primul rând de șansă și în al doilea rând de o pregătire bună, sunt convins că vom putea termina cu acest lot în primele șase echipe”, a precizat Gheorghe Popa.

CSM Școlar a început meciul în formula: Radu, B. Szijj, Banac, Raul Doda, Liuba, Costescu, Breșneni, Bloju, Negrei, Beloescu, A. Coviț. Au mai intrat: Domăneanț, Dincă, Săndescu, Costachi, Țoțu, Stancu, Dobra, Ciucur.